Nu är vi inne på sista veckan innan arbetsperioden här på Alterna. Det är en intensiv vecka som väntar efter en lika intensiv helg på GO! i Lindesberg (en liten stad utanför Örebro). Vi var där och hängde, medverkade på möten, bar stolar, hjälpte till och åt upp Ny Generation-teamarnas mat. Typ. :P Mycket roligt var det och man blev riktigt peppad. Tre nya skolgrupper startades dessutom, asnajs!
På söndagen bar det av till Odensbacken, vår teamares hemort. Där gjorde vi ett clowndrama på mötet och jag läste bibelvers (Jesus gick denna gång upp på rätt berg, senast jag läste versen läste jag fel...). Sen blev vi bjudna på massa god mat och efterrätt av parenteserna till Frida, så sen kändes det som att vi skulle kunna rulla hem utan bil. ;D

Det var ett trött gäng som sen kom tillbaka till Mossebo och därför startades måndagen med en sovmorgon, innan vi drog iväg till Nässjö för genrepsdag med vår "toolbox" (alla draman och danser och grejer som vi ska ha med på resan). Många timmar tog det men till slut hade vi kört igenom nästan allt, och dessutom hunnit med att äta pizza nånstans mitt i. Och nu sitter jag här och nynnar på "Jesus älskar alla barnen" tack vare brevet jag fått från min syster och snart ska jag sticka till Mossebo och kadda för morgondagen... Den näst, näst, näst sista dagen på HT-10.

Veckans ordspråk: Det man inte ser kan man göra till en korv.