Idag har vi haft en mycket spännande dag. Först kollade vi på ett föredrag med en viss Hans Rosling och efter fikat var dags för vittnesbörd. Det var bara för klassen men det var djupa och personliga vittnesbörd och det blev mer än bara en "vanlig" lektion.

Men inte var det nog där inte, på kreativ kommunikation var det dags för en ny utmaning för lilla Amanda: JONGLERING. jag har alltid varit sugen på att kunna jonglera men aldrig på att lära mig. Men nu var det min uppgift för eftermiddagen och då var det bara att ställa sog där med bollarna och börja kasta. :P Efter drygt en timma hade jag iaf blivit lite bättre än vad jag var innan, men det är en lång väg innan jag kan ställa mig framför folk och jonglera... ;)

Imorgon sticker delar av Alterna till Face to face, så ikväll är det packa som gäller. Lite bökigt att man ska packa både för konferens och lov samtidigt. Det man behöver ha på konferensen men inte hemma ska med, samt det som behövs hemma men inte på konferensen... Jag har inte riktigt besämt mig för om det är värt att släpa med flöjten t ex... Det är stora problem man har. ;D

Det här var dagens uppdatering. Håll ögonen öppna för nästa...